Ljubavni tarot​

ljubavni tarot

Najčešće pitanje koje se postavlja je Ljubav. Tarot karte vrlo jasno pokazuju sve sto se tiče odnosa. Tarot majstor vidi i točno može iščitati da li osoba za koju pitaš ima emocije prema tebi, da li je sa tobom iz interesa ili si tu samo za zabavu. Ljubavni tarot otvaraju iskusni majstori koji iz simbola na kartama vide kuda veza ide, daje ti upozorenja na sta trebaš paziti u toj vezi i šta ti slijedi sa tom osobom. Naši vrhunski tarot majstori mogu iščitati iz tarota čak i misli osobe za koju pitaš.  Da li ta veza vodi prema nečem ozbiljnijem, da li je to osoba sa kojom ćeš ostati ili ćete se jednostavno zasititi jedno drugog. Tko će koga ostaviti i zašto. Ako postoji miješanje treće osobe vrlo jasno se može vidjeti tko je osoba koja se upliće  u vašu vezu i kakve su joj namjere Kakvi su osjećaji tvog partnera prema toj osobi. U otvaranju tarota za ljubav i točno određenu osobu može se vidjeti kakva su vam podudaranja, šta vas spaja, a sta razdvaja. Koje greške radiš i kako da osobu koju voliš zadržiš za sebe. Tarot karte mogu vidjeti mržnju, ljubav, prinovu, brak, ozbiljnost, odnosno neozbiljnost. Tarot će ti dati dugoročnu prognozu i upozoriti da li je vrijedno boriti se ili jednostavno pustiti.

U tarot kartama i otvaranju za ljubav vrlo jasno se vidi da li je veza u kojoj jesi sudbinska, karmička. Da li ste vas dvoje zajedno jer ste se morali sresti ili je to samo usputna avantura, a osoba sa kojom ćeš sagraditi budućnost tek dolazi.

Ljubavni tarot pruža najbolje savjete

Ako ste u svađi tarot će ti reci da li će ti se osoba javiti, da li je krenula dalje ili još uvijek postoje emocije i kakav će biti razvoj situacije. Da li ti trebaš napraviti prvi korak ili da ipak pričekaš šta će druga strana napraviti.  Naši tarot majstori spasili su mnoge veze i brakove koji su već bili otpisani. Uz pravog tarot majstora kojem se možeš obratiti s povjerenjem i otvorenošću dobiti ćeš najtočnije odgovore i savjete tarota.

Ako je kraj veze i više nema nada za povratak voljene osobe tarot će ti to reći, dati ti savjet kako da to lakše preboliš i kreneš dalje. Ako postoji i trunčica nade i postoji put da se vas dvoje spojite i krenete dalje tarot će ti dati savjet kako i kad je pravi trenutak za akciju. Šta trebaš napraviti ako stvarno želiš tu osobu kraj sebe.

Ako si u ljubavnom trokutu tarot će ti jasno pokazati da li si ti osoba koja ostaje ili će ipak morati se maknuti. Kuda vodi odnos u kojem se nalaziš. Da li osoba za koju pitaš je iskrena ili se samo igra sa tobom. Da li će se njihov odnos nastaviti ili će oni prekinuti. U tom vrlo osjetljivom otvaranju tarota i pitanja treće osobe samo iskusno oko naših vrhunskih tarot majstora vidjeti će kako će vaša veza ići, isplati li se boriti ili se maknuti.  

Ako nisi u vezi i tražiš srodnu dušu tada Tarot otvaranje za ljubav pokazuje da li je na pomolu neka nova ljubav, gdje ćeš je sresti, kako ćete se spojiti. Isplati li se ulaziti u vezu ili jednostavno propustiti nadolazeću priliku jer te ipak čeka nešto bolje. 

Ljubavni tarot pokazat će tvoju srodnu dušu

Ako te zanima koga ti je sudbina namijenila. Da li ćeš sresti srodnu dušu tada se radi posebno tarot otvaranje. U tom tarot otvaranju vidi se osoba koja ti je suđena. Kako izgleda ta osoba, kad dolazi. Koliko trebaš čekati.  Gdje bi se mogli sresti, koje znakove treba pratiti. Ako je ta osoba već u vašem životu dobiti ćeš jasne odgovore i smjernice kada da vaš odnos poboljšate

Ako te zanima da li će ti se vratiti osoba iz prošlosti ili dolazi nova ljubav tarot karte vrlo jasno pokazuju šta te čeka i tko dolazi. Ako je u pitanju osoba iz prošlosti da li će se ta vatra ponovno rasplamsati ili samo trebate završiti nešto sto je ostalo nedorečeno.   Da li se isplati ulaziti ponovno u odnos koji je prekinut.  Da li će te ta osoba ponovno povrijedtii, produbiti rane ili će ih izliječiti i dati novi smisao vašoj vezi.

Ako te zanima zašto ti se neka osoba uporno vraća, zašto ne možete jedno bez drugog, a kad ste zajedno ne možete naći zajednički jezik.  Tarot će vam jasno dati odgovor. Da li se tu radi o sudbinskoj vezi, šta treba uraditi da bi se taj odnos popravio. Da li da ostanete zajedno ili da zauvijek zatvorite ta vrata da bi krenuli prema budućnosti.

Iskustva naših korisnika

M.Z.

M.Z. je pitala da li će se vratiti dečko sa kojim je bila u vezi. Naša tarot majstorica već pri otvaranju karata vidjela je da je tu miješanje treće osobe i da je njezin dečko još kad su bili zajedno u vezi bio u vezi sa više osoba. Tarot karte su se poslužile tako da se vrlo jasno vidjelo da je osoba za koju je pitala leptir koji leti s cvijeta na cvijet. Korisnica nije bila presretna ali u daljnjem otvaranju pojavila se osoba koja dolazi i koja će je usrećiti. Tarot karte su dale savjet kad i gdje će se upoznati.  Nakon nepunih mjesec dana javila se korisnica i zahvalila jer je ušla u sretnu ljubavnu vezu.

L. F.

L. F. je već godinama zaljubljen u osobu koja mu je nedostupna. Ne zna kako da joj se približi. Tarot je odmah pokazao da su osjećaji obostrani, da i ona razmišlja o njemu i čeka njegov korak. Iz njene prošlosti vidi se da je bila povrijeđena i da se pomalo boji pokazati osjećaje. Savjet tarota je bio lagano približavanje. Puno pažnje i strpljenje. Korisnik je već drugi dan pozvao damu da se nađu. Nakon nekog vremena javio se i zahvalio se jer je našao ljubav svog života.

T.K.

T.K je u braku već 20 godina. U zadnjih godinu dana primijetila je čudno ponašanje svog supruga. Pri otvaranju karata nije se pojavilo miješanje treće osobe, ali se pojavila karta koja pokazuje da se radi o ovisnosti supruga. Naime, suprug je izgubio veću sumu novaca i na žalost zadužio se. Samim time postao je odsutan i došlo je do udaljavanja. Savjet tarot karte bio je da razgovaraju otvoreno. Supruga je ostala zatečena i dosta nepovjerljiva.  Nakon nekoliko dana javila se i potvrdila da je muž priznao svoj porok. Zajednički su riješili problem. Nakon pola godine svi njihovi problemi bili su riješeni i bili su bliži nego ikad.

T.M.

T.M. je zvala naš Tarot centar jer je bila u nedoumici. U njenom životu postojala su dva muškarca i bila je u dilemi kojeg da odabere. Tarot je pokazao da je prvi plavokosi muškarac osoba koja je sklona agresiji i koja se skriva iza maske. Drugi muškarac, smeđokos, ne toliko atraktivan je pravi izbor za nju. Kraj tog čovjeka ona bi našla svoj mir i sreću. Korisnica je dosta negodovala s obzirom da je plavokosi muškarac atraktivan, materijalno osiguran. Pri idućem javljanju korisnica se zahvalila jer se plavokosi muškarac sam razotkrio.

G.S.

G.S. je zvala sva u suzama jer se posvađala sa partnerom. Taj dan saznala je da dečko do kojeg joj je stalo nije slobodan, da mu je ona samo ljubavnica.  Tarot karte su pokazale da čovjek kojeg voli je voli i da je spreman sve ostaviti radi nje samo treba riješiti neka materijalna pitanja. Tarot je vrlo jasno pokazao da se tu radi o sudbinskoj vezi, da su se dvije srodne duše našle. Prepreke koje su pred njima riješiti će se. Nakon godinu dana korisnica se javila i zahvalila tarot majstorici. Njih dvoje su bili zaručeni i čekali su prinovu.

M.G.

M.G. je zvala naš Tarot centar da bi pitala za svog muža koji radi u inozemstvu. U zadnje vrijeme primijetila je da se muž udaljava, da sve rjeđe dolazi kući.  Tarot je pokazao da se tu radi o miješanju treće osobe u njihov brak. Na žalost budućnost njihovog braka bila je na klimavim nogama. Tarot je jasno ukazivao da se gospođa opustila i sama gurnula muža u ruke druge žene. Savjet tarota je bio novi početak uz puno truda. Korisnica je ostala zatečena ali je poslušala savjet naše vrhunske tarot majstorice i sve svoje snage usmjerila prema obnovi, približavanju mužu.